Nazad

Janković i Žilo složni: ''Sve je otvoreno''

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Petak 24.08.2012 - 12:55

Novi trener Crvene zvezde uglavnom je zadovoljan igrom svog tima, kao i celokupnim ambijentom tokom meča sa Bordoom. Uočio je i određene slabosti na kojima će raditi u narednom periodu.

Fudbaleri Crvene zvezde impresionirali su večeras energijom na terenu i borbenošću, zahvaljujući čemu su i zaslužili aplauze posle konačnih 0:0 protiv Bordoa.

Trener Aleksandar Janković večeras je imao povratnički debi na klupi Crvene zvezde i generalno je zadovoljan kako je sve na kraju ispalo.

''Moj tim je imao odličnu reakciju na stresni period. Sjajno smo se borili, uz fantastičnu podršku sa tribina. Uspeli smo da izbegnemo fizičku borbu na centru, jer su oni tu jači i uspeli smo jedan tako kvalitetan tim da svedemo na jednu šansu. Tada smo imali i jedan pad, ali o tome ćemo tek razgovarati posle Novog Pazara. Sve je otvoreno, razliku će i u revanšu praviti disciplina i koncentracija'', izjavio je Janković.

I trener Bordoa Fransis Žilo dvomeč sa Zvezdom vidi kao otvoren, a ono što ga brine je umor njegovih igrača.

''Otvoren meč, ja sam zadovoljan i pored propuštene prilike u prvom poluvremenu. Zvezda nas nije iznenadila, znali smo šta nas čeka. Ali, ono što me zabrinjava je što imamo meč sa PSŽ-om, pa revanš sa Zvezdom, a vrućine su, igrači su mi umorni...'', istakao je Žilo. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: