Nazad

Janković ostaje šef struke

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Petak 07.12.2012 - 11:30

Aleksandar Janković predvodiće sa klupe fudbalere Crvene zvezde i u prolećnoj polusezoni, nezvanično saznaje B92.

Janković

U ovaj odluci nije bio bitan samo finansijski momenat o kojem su pisali beogradski mediji prethodnih dana, već na prvom mestu želja sportskog sektora da Jankoviću ukaže prvu pravu šansu.

To znači da bi Janković, koji je u dva navrata bio 'vatrogasac' u redovima 'crveno-belih', sada prošao kompletne pripreme i obavljao selekciju tima pred drugi deo sezone.

Ta odluka doneta je nakon nekoliko dana neizvesnosti i opsežne potrage Radne grupe tokom koje su bili kontaktirani treneri iz svih delova Evrope, kao što su Gončarenko i Munjoz.

Prema saznanjima B92, postojali su vrlo ozbiljni pregovori sa Belorusom Gončarenkom i indirektnu potvrdu toga dao je i prvi čovek tog kluba u četvrtak popodne komentarišući mogućnost da njegov prvi trener predvodi 'crveno-bele'.

I sama odluka da otkaže konferenciju za štampu u ponedeljak, ali i zagonetno ćutanje Radne grupe o ekspresnoj smeni Jankovića, ukazivalo je na to da postoji šansa da mladi trener Zvezde nastavi posao.

Kao što je i najavljivano, odluka po pitanju trenera biće ozvaničena u petak na sastanku Radne grupe na čelu sa Draganom Džajićem.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: