Nazad

Janković zahteva tri pojačanja

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Subota 25.08.2012 - 09:50

Povratnik na klupu Crvene zvezde preuzeo je tim pre četiri dana a već je razgovarao sa Upravom kako bi do kraja prelaznog roka na "Marakanu" stigla tri neophodna pojačanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dok se navijačima Crvene zvezde još uvek smeši brk zbog sinoćnje predstave na "Marakani" protiv favorizovanog Bordoa, trener Aleksandar Janković misli na stotinu drugih stvari koje će morati da obavi u što kraćem vremenskom periodu.

 
Crveno-bele očekuje prvenstveni meč u Novom Pazaru a nakon toga sledi revanš sa Žirondincima u plej-ofu kvalifikacija za LE. U isto vreme Janković pokušava da oporavi ekipu i da je što bolje pripremi za predstojeća iskušenja ali i radi na dovođenju novih igrača.
 
Za sada je poznato da je razgovarao sa Upravom o svojim željama i da će do kraja avgusta na "Marakanu" stići pojačanja.
 
"Da, razgovarao sam s upravom, ali to ne zavisi od mene. Postoje ideja i pravac, a neke stvari prevazilaze moju kompetenciju. Naravno da razmišljamo o tome i imamo još sedam dana da reagujemo. Ne bih konkretno o pozicijama i imenima. To nije uputno, niti bi bilo pedagoški jer se onda neko ko ponese Zvezdin dres u Novom Pazaru možda neće dobro osećati" rekao je Janković za "novosti.rs".
 
Trener Crvene zvezde istakao je da su ekipi neophodna pojačanja iz prostog razloga jer ne postoje adekvatne izmene za igrače koji dožive povredu ili budu suspendovani što je bilo viđeno na meču sa Bordoom.
 
"Nama treba jaka konkurencija i radimo intenzivno na tome da je stvorimo u određenim segmentima i pozicijama. Ali, igrači koje dovodimo neće imati tapiju na mesto, već ulaze u ravnopravnu borbu s ostalima. Na njima će biti da se dokažu" konstatovao je Janković.
 
Crvena zvezda sutra će otputovati za Novi Pazar gde je u nedelju očekuje drugi meč u novoj sezoni Jelen Superlige.
 
Ostaje da se vidi koji bi igrači mogli da stignu na "Marakanu" a crveno-beli neće imati previše vremena za akciju jer letnji prelazni rok traje do poslednjeg dana avgusta.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: