Nazad

Jankovićeva i Pavljučenko na startu

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Subota 21.04.2012 - 09:08

Žrebom je odlučeno da prvi meč polufinala između Rusije i Srbije u Moskvi odigraju Jelena i Anastasija, dok će u nedelju biti igrana dva singla i eventualni dubl

Anastasija Pavljučenko i Jelena Janković otvoriće u subotu meč polufinala Svetske grupe FED kupa između Rusije i Srbije, odlučeno je danas žrebom u Moskvi.



Posle meča između Pavljučenko i Janković, koji je zakazan za 13 časova po našem vremenu na teren će izaći Svetlana Kuznjecova i Ana Ivanović.
 

Drugog dana meča u nedelju, od podneva po našem vremenu, prvo igraju Pavljučenko i Ivanović, a zatim Kuznjecova i Janković.



U slučaju nerešenog ishoda igraće se i dubl za koji su prijavljene Marija Kirilenko i Elena Vesnina za Rusiju, odnosno Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić za Srbiju.



Pobednik ovog duela boriće se za trofej u FED kupu protiv boljeg iz drugog polufiunala u kome se sastaju Češka i Italija.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: