Nazad

JAVOR: Ode Odita... u Kazahstan

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 15.06.2012 - 10:45

Najbolji strelac Ivanjičana pojačao tim Taraza, koji predvodi Ljupko Petrović.

Obiora Odita posle zavrsetka sampionata je ozenio lepu Srpkinju a zatim je merkao brojne ponude iz inostranstva. U dogovoru sa čelnicima Javora odlučio se za najbolju - onu koju je ponudio kazahstanski klub Taraz.

"Uz veoma povoljne uslove naš najbolji igrač postao je član kazahstanskog tima Taraz. Inače ovu ekipu trenira nekadašnji osvajač Kupa šampiona, priznati stručnjak Ljupko Petrović koji je uz nekadašnjeg fudbalera Darka Anića bio uporan u dovođenju Obiore u svoje redove", izjavio je sportski direktor Javora Nikola Lišanin.

Nije tajna da je na adresu kluba stiglo dosta interesantnih ponuda za još neke igrače Javora, pa se Lišanin nada da će ovaj prelazni rok biti finansijski berićetan.

"Pažljivo će mo razmotriti svaku ponudu ali i voditi računa da sačuvamo kostur ekipe za novu sezonu. Što se pojačanja tiče, sve će zavisiti od odlazaka", istakao je Lišanin.

Ekipa Taraza zauzima trenutno treće mesto u kazahstanskom šampionatu, posle odigranih 12 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: