Nazad

Javor ostao bez trenera

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Utorak 19.06.2012 - 23:13

Aleksandar Janjić napustio je mesto šefa stručnog štaba superligaša iz Ivanjice pošto se njegove ambicije nisu poklopile sa rukovodstvom kluba.

"Istekao mi je ugovor sa Javorom, razgovarao sam sa rukovodstvom o produžetku saradnje, ali nam se ambicije nisu poklopile. Još ne znam gde ću nastaviti karijeru, ali pregovaram sa jednim klubom iz zemlje", izjavio je Aleksandar Janjić.

Sportski direktor Javora Nikola Lišanin rekao je za klupski sajt da će taj klub pokušati da nađe novog mladog i perspektivnog trenera.

"Javor je pravi klub za afirmaciju trenera, zato ćemo pokušati da angažujemo mladog i perspektivnog stručnjaka koji će obezbediti opstanak, a sebe promovisati na najbolji način. Korektno smo se rastali sa Janjićem", rekao je Lišanin.

Predsednik kluba iz Ivanjice Dragan Lazović istakao je da će Javor zbog ekonomske krize i nedostatka novca imati znatno manji budžet u predstojećoj sezoni.

"Nikada nismo imali pomoć od lokalne samouprave, a teška ekonomska situacija i sve manji broj sponzora su uslovili smanjenje budžeta za narednu godinu. Naša obaveza je da sa novim mladim snagama obezbedimo opstanak u eliti. Nije mi bilo lako da napravim radikalan rez, ali je sigurno da činimo najbolje kako bi klub opstao", kazao je Lazović. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: