Nazad

JERMENI HOĆE DA ZVEZDA IGRA U GRUZIJI? Stigao predlog, poslednju reč daje UEFA

Izvor: Mondo, OK Radio - Nacionalni sport - Ponedeljak 28.09.2020 - 13:30

Neutralna lokacija, ali ne koja se spominjala do sada...

Oduka se očekuje u toku dana FOTO: FK Crvena zvezda
UEFA će u toku dana doneti odluku o tome da li će se i gde odigrati meč između Ararat-Jermenije i Crvene zvezde, a stižu nove informacije o potencijalnim opcijama!
 
Naime, Jermeni su zbog političke situacije i proglašenja ratnog stanja predložili da se meč plej-ofa Lige Evrope igra na neutralnom terenu. Njihova ideja je da susret bude odigrano u Tbilisiju (Gruzija), javlja portal "24sedam".
 
Ranije se nezvanično spominjalo da je predlog Crvene zvezde da se igra u Beogradu, odnosno da se zameni domaćinstvo, a još dve opcije su bile na stolu.
 
Jedna je da se igra na neutralnom terenu, ali u zemljama koje su ranije nudile tu mogućnost kod UEFA (Mađarska, Grčka, Kipar i Poljska), odnosno ne bi trebalo isključiti i diskvalifikaciju Ararat-Jermenije iz takmičenja ako im ne bude dozvoljeno da napuste zemlju.
 
Oduka se očekuje u toku dana pošto je meč zakazan za četvrtak od 16 časova.
 
Žreb za grupnu fazu Lige Evrope je dan kasnije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: