Nazad

JSL: Derbi na "Karađorđu", Vojvodina ruši Sremce

Izvor: Sportal - Nacionalni sport - Subota 01.09.2012 - 13:27

U senci rezultata "večitih rivala" u plej-ofu za Ligu Evrope, nastavlja se i domaća Jelen Superliga. Utakmicama 4. kola, koje će svakako obeležiti derbi u Novom Sadu na stadionu "Karađorđe", gde će Vojvodina po prvi put igrati kao gost. Naime, dočekuje je novi superligaš Donji Srem, koji će utakmice kao domaćin igrati u Novom Sadu dok ne završi svoj stadion u Pećincima.

 

 
Ova utakmica s razlogom nosi epitet derbija, barem prema rasporedu na tabeli, pošto se sastaju prve dve ekipe. Senzacionalnim igrama na početku sezone, između ostalog savladali i Partizan, Sremci su osvojili sedam bodova u prva tri kola, isto koliko i Novosađani. 
 
Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić vratio je u ekipu Petra Škuletića i štopera Trajkovića, a u konkurenciji za tim najverovatnije neće biti poznatog lica, Aleksandra Kataija, koji je ponovo na pozajmici iz Olimpijakosa. Donji Srem predvođen napadačem Ognjenom Damnjanovićem nada se još jednom pozitivnom ishodu i nastavku bajke.
 
U ostalim utakmicama trebalo bi da bude zanimljivo u Subotici, gde Spartak očekuje prve bodove u novoj sezoni protiv Rada, dok se u Jagodini sastaju domaći "ćurani" sa Slobodom iz Užica i to bi mogao da bude jedan od derbija kola.
 
Jedini stopostotni tim u sezoni, ivanjički Javor, koji je proslavio 100 godina postojanja, gostuje BSK u Borči, dok kragujevački Radnički ide u Kulu.
 
Parovi 4. kola JSL:
 
Hajduk - Radnički 1923 17:00
Smederevo - Novi Pazar 17:00
Spartak - Rad 17:00
BSK - Javor 17:00
Jagodina - Sloboda 17:00
Donji Srem - Vojvodina 21:00
 
Nedelja
 
OFK Beograd - Partizan 17:00
Crvena zvezda - Radnički Niš 19:00 
 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: