Nazad

JSL: Imenjaci podelili bodove

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Subota 25.08.2012 - 09:36

Radnički iz Niša remizirao na "svom" terenu u Jagodini sa imenjakom iz Kragujevca - 1:1 (0:0). Strelci Binić i Tintor.

  Uzbuđenja u prvom meču 3. kola Jelen Superlige trajala su tek četiri minuta: od 58. do 62. I možda par trenutaka posle toga.

Najistureniji napadač Nišlija Vladan Binić iskoristio je na isteku sata igre veliku grešku veziste Aleksandra Kosorića, trčao sa loptom 40 metara i lako prebacio istrčalog Ognjena Čančarevića.

Kragujevčanima je bod ponovo doneo štoper Miloš Tintor. Kao i protiv Novog Pazara, spretno je skočio tri minuta kasnije i centaršut Pejčića pretvorio u gol.

Iako je Radnički 1923 na momente pokazao da je bolja i iskusnija ekipa, očigledan problem sa završnicom i koncentracijom omogućio je Nišlijama da se raduju četvrtom bodu ove sezone".

 

"Za ekipu koja posle devet godina igra Superligu osvajanje četiri poena u tri kola nije loš učinak ", rekao je posle utakmice trener "Reala sa Nišave" Aleksandar Ilić. Kao i protiv Novog Pazara, gosti su se uzdali u visinu i skok Miloša Tintora, pošto su svi pokušaji Svojića, Simovića i Spalevića završavali ili u Perićevim rukama ili pored gola. Bivši Nišlija Ivan Pejčić (na slici) predvodio je napade Kragujevčana, ali nije uspeo da postakne i ostale saigrače da zaigraju kao prošle sezone. Iako su momci sa juga vodili, pa primili gol, neće mnogo žaliti za "izgubljena" dva. Gostujući tim, nošen podrškom velikog broja "đavola", uspeo je da nekoliko puta poveže nekoliko pasova i dođe nadomak šanse. Ipak, napad Kragujevca ponovo je zakazao. Da nije bilo (visine) Miloša Tintora i njegovog drugog gola ove sezone, svi bodovi bi, sasvim izvesno, otišli u Niš. Domaći su tek s vremena na vreme pretili. Najčešće i najopasnije (izuzev gola) na početku prvog i drugog dela meča. U prvim trenucima utakmice pred golom Radničkog 1923 nije se snašao Strahinja Petrović, a Bratislav Pejčić na startu drugog dela nije glavom iskoristio njegov centaršut. Trener gostiju Slavenko Kuzeljević bio je zadovoljan igrom svog tima u većem delu utakmice. "Igra je bila na dovoljnom nivou, ali smo ponovo pokazali pad koncentracije u odlučujućim momentima. Onakve greške su nedopustive!", rekao je on. Kragujevčani u sledećem kolu gostuju Hajduku, dok Nišlije putuju u Beograd, na megdan Crvenoj zvezdi.

RADNIČKI (N): Perić - Đorđević, Ranđelović, M. Petrović, Pešić - Kolarević, S. Petrović, Jovanović, Pejčić - Binić, Stefanović, igrali su još: Stefanović, Jovanović i Vukomanović.

RADNIČKI (K):Radnički (K): Čančarević - Pavlović, Radosavljević, Tintor, Kosorić - Mutavdžić, Petrović, Svojić, Simović - Pejčić, Spalević, igrali su još: Sikimić, Nedović i Obrovac

Parovi i rezultati 3. kola:

petak:

Radnički Niš - Radnički Kragujevac 1:1 (0:0) /Binić 58' - Tintor 61'/

subota:

OFK Beograd - Hajduk (17.00)

Sloboda Sevojno - Donji Srem

Javor - Spartak Zlatibor voda

Rad - Smederevo

Vojvodina - BSK (19.30)

nedelja:

Novi Pazar - Crvena zvezda (17.00)

Partizan - Jagodina (19.00)

TABELA: Donji Srem 6, Jagodina 6, Novi Pazar 4, Rad 4, Vojvodina 4, Radnički Niš (+1) 4, Partizan 3, Javor (-1) 3, Sloboda Point 3, BSK Borča 3, Radnički 1923 (+1) 2 Crvena zvezda (-1) 1, Smederevo 1, Hajduk 0, OFK Beograd 0, Spartak Zlatibor voda 0 bodova.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: