Nazad

JSL PIJACA: Pazarni dan!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Subota 14.07.2012 - 20:24

OFK Beograd predstavio Vladimira Tufegdžića, Dragana Punoševca i Dragana Bogavca. Bivši fudbaler Slobode Omega Roberts na blizu Smedereva. Reprezentativac Mozambika u Užicu. Spartak doveo vezistu Teleoptika Nikolu Poparu. Hajduk promovisao Nemanju Crnoglavca i Dava Cavrića.

Dok se prvotimci i stručni štabovi superligaša spremaju za poslednju fazu rada na kondiciji i snazi, njihove klubova rade punom parom.

Radnički iz Kragujevca potvrdio je da neće promeniti štoperski tandem, Vojvodina je predstavila novog štopera, a OFK Beograd svoja tri pojačanja.

Na Staroj Karaburmi plavo-beli dres podigla su dvojica napadača: Dragan Bogavac (32 godine, 169 cm) i Vladimir Tufedžić (21 godina, 178 cm), kao i levi bek Dragan Punoševac (21 godina, 178 cm).

Radno je i u Subotici.

Uprava Spartaka Zlatibor vode dozvolila je odlazak iz kluba golmanu Nikoli Kovačeviću, kao i Borku Novakoviću i Đorđu Đuriću, a na pozajmicu u srpskoligaša Palić otišli su Miloš Bokić, Bojan Bjedov i Nemanja Marković.

Ekipa Zorana Milinkovića jača je za Nikolu Poparu (20 godina, 180 cm), bivšeg omladinca Partizana i prvotimca Teleoptika. Potpisao je ugovor u trajanju od tri godine.

Užička Sloboda Point dogovorila je, po svemu sudeći, ostanak Džerija Sitoea (22 godine, 180 cm), reprezentativca Mozambika.

Bivši centarfor portugalske Akademike i rumunskog Arada bio je na probi u ekipi Ljubiše Stamenkovića Piskavca, a prva potvrda transfera obznanjena je na specijalizovanom fudbalskom sajtu transfermarkt, gde je već proglašen igračem užičkog superligaša.

Uzbudljivo je i u Smederevu.

Nova uprava "oklopnika", na čelu sa Žarkom Pavlovićem, blizu je postizanja dogovora sa doskorašnjim prvotimcem Slobode Point Omegom Robertsom (23 godine, 192 cm).

Reprezentativac Liberije stigao je u Srbiju u prošlom letnjem prelaznom roku i za jednu sezonu ušao u srca navijača užičkog superligaša. U ekipi Ljubiše Stamenkovića odigrao je 14 utakmica.

Podsetimo da je Smederevo u aktuelnom prelaznom roku već dva puta bilo u centru pažnje fudbalskih navijača. Najpre vešću o dolasku Nikole Lazetića, a potom i o dolasku Mateje Kežmana, koju je proslavljeni centarfor demantovao.

I Hajduk iz Kule predstavio je još dva igrača. Novi članovi ekipe Velička Kaplanovića su bivši fudbaler Teleoptika Nemanja Crnoglavac (22 godine, 182 cm) i Davor Cavrić (23 godine, 186 cm), pridošlica iz Banata.

Oni su se priključili ostatku ekipe na pripremama na Tari. Cavrić, rođeni Mostarac, igrao je tri godine u Zrenjaninu i doveden je u Kulu da nadomesti odlazak iskusnih vezista kao što su Miroslav Čovilo i Ahmed Mujdragić.

Nemanja Crnoglavac igrao je za omladinsku reprezentaciju pod vođstvom Aleksandra Stanojevića, a osnovna pozicija mu je levi bek, iako u dresu "optičara" bio štoper. Nastupao je za Zemun, Spartak i Teleoptik.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: