Nazad

Juventus se odriče Hrvata i Brazilca zbog Srbina

Izvor: Sportski žurnal, OK Radio - Nacionalni sport - Utorak 22.05.2018 - 11:52

Šampion Italije Juventus označio je srpskog fudbalera iz Lacija Sergeja Milinković-Savića kao prioritet u letnjem prelaznom roku i veliki transfer pokušaće da ostvare novcem od prodaje Aleksa Sandra i Marija Mandžukića

Juventus obezbeđuje između 80 i 100 miliona za Milinković-Savića FOTO: Profimedia
Kako pišu italijanski listovi Tutosport i Korijere delo Sport, trener Masimilijano Alegri obavestio je klupske čelnike da je Sergej njegova velika želja i da je spreman da se odrekne Sandra i Mandžukića zbog srpskog asa.
 
U Juventusu cene Sandra na oko 50 miliona evra, za Mandžukića postoji veliko interesovanje u Engleskoj, Nemačkoj i Kini i njihovim transferima „Stara dama” bi obezbedila potrebnih između 80 i 100 miliona za Milinković-Savića.
 
Lacio je voljan da pusti Sergeja, ali je predsednik kluba Klaudio Lotito poznat kao tvrd pregovarač i pokušaće da izvuče što veće obeštećenje za igrača, posebno jer se interesuju još Mančester Junajted, Real Madrid, Čelzi i Pari Sen Žermen.
 
Juventus je već obezbedio jednog vezistu jer iz Liverpula po isteku ugovora dolazi Emre Džan, ali mu je potreban još jedan - Sergej Milinković-Savić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: