Nazad

KANDIDAT ZA NASLEDNIKA ĐORĐEVIĆA: Šmekerski gest Saše Obradovića!

Izvor: Hot sport, OK Radio - Nacionalni sport - Četvrtak 12.09.2019 - 14:26

Dvojica nekadašnjih saigrača iz reprezentacije Jugoslavije.

Podrška za Saleta FOTO: Getty Images/Lennart Preiss
Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je težak poraz od Argentine u četvrtfinalu Svetskog kupa, što je daleko od rezultata koji su se očekivali.
 
Zbog toga se već povelo pitanje da li bi trebalo pružiti poverenje selektoru Aleksandru Đorđeviću, a kao jedan od mogućih naslednika pominje se njegov bivši saigrač iz nacionalnog tima Saša Obradović.
 
– Teško mi je pao taj poraz, kao svima. Polagao sam velike nade. Mislim da je rano praviti bilo kakve analize. Treba da se odigraju te utakmice maskimalno do kraja. Treba dati podršku ljudima, pa posle praviti analize – rekao je Obradović Tanjugu.
 
Međutim, nije želeo ni reč o mogućem preuzimanju Đorđevićevog posla, već mu pruža maksimalnu podršku.
 
– Kolegijalno ne bih voleo da dajem bilo kakve izjave, velika podrška Saletu Ðorđeviću. On je ipak zadužio ovaj sport i ovaj narod sa svim stvarima koje je uradio – zaključio je Obradović.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: