Nazad

Karadžić: Đoriću, dokaze ili ćuti!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Utorak 10.07.2012 - 13:06

Prvi čovek srpskog fudbala kratko odgovorio na prozivke Đorića: "Kaži šta imaš i daj dokaze. I nemoj da me štediš. U suprotnom, nemoj da obmanjuješ javnost".

Milovan Đorić je izneo "niz neargumentovanih i potpuno netačnih činjenica", prvi je komentar predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića na izjavu koju je dao njegov nesuđeni protivkandidat za predsednika fudbalske organizacije.

U pisanoj izjavi za sajt FSS, Karadžić je pozvao Đorića da iznese dokaze, ako ih ima.

"Ne znam o čemu Đorić priča, niti se o čemu tu tačno radi. Očekujem da iznese konkretne podatke i dokaze, ako ih ima, a na koje ću odgovorti istine i javnosti radi. U suprotnom, neka ne obmanjuje javnost lažima. I, poručujem mu da me ne štedi", naveo je Karadžić u kratkoj izjavi povodom javnog istupanja Milovana Đorića.

Đorić je, između ostalog, optužio Karadžića da je učestvivao u nameštanju "vrlo važnog meča".

FSS je saopštio da će Karadžić na kontstitutivnoj Skupštini FSS, koja će biti održana u četvrtak u Staroj Pazovi izneti plan i programa rada za naredni četvorogodišnji mandat.

Karadžić je jedini kandidat za predsednika FSS.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: