Nazad

Karte za finale Kupa od 300 do 600 dinara

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 03.05.2012 - 15:51

Finale Kupa Srbije 16. maja, početak u 20. časova. Ulaznice od 300 do 600 dinara. Smanjen kapacitet stadiona u Kruševcu zbog bezbednosti.

Fudbalski savez Srbije i učesnici finalnog meča Kupa Srbije, Crvena zvezda i Borac, predstavnici Napretka i grada Kruševca kao domaćina i policije, održali su danas sastanak i dogovorili se oko domaćinstva i cena ulaznica.

Uloga domaćina u finalnoj utakmici, koja će biti odigrana 16. maja na stadionu Napretka u Kruševcu, pripala je Crvenoj zvezdi.

Pun kapacitet stadiona je 10.331 mesta, ali će iz bezbedonosnih razloga biti pušteno u prodaju za pet odsto manje ulaznica, saopštio je FSS.

"Klubovi su se saglasili da Crvena zvezda zaduži ulaznice za sektore sever i istok, Borac će naknadno utvrditi koliko će zadužiti ulaznica za sektor jug, dok će mesta na zapadnoj tribini biti prodavana u Kruševcu, u organizaciji gradske uprave", navodi se u saopštenju.

Cene ulaznica su: sektori sever i jug po 300 dinara, sektor istok 500 i zapad 600 dinara. Detaljne informacije vezane za termine i mesta prodaje ulaznica biće blagoveremeno saopštene.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: