Nazad

Kešelj: Ne bih mogao kao Krle

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 11.07.2012 - 20:27

Krilni igrač Olimpijakosa koncentrisan na obaveze u nacionalnom timu, dok njegov menadžer pregovara sa klubom o nastavku saradnje.

Marko Kešelj (24 godine, 208 cm) jedan je od malobrojnih reprezentativaca Srbije koji trenutno ne znaju, ili nisu sigurni gde će od septembra igrati klupsku košarku.

On je leta 2010. potpisao ugovor sa Olimpijakosom na "dve plus jednu sezonu", dve garantovane je odradio, a sada je na redu "plus jedna".

"Petnaesti jul je ugovorom definisan datum, do kojeg bi Olimpijakos trebalo da kaže da li hoće da me zadrži i pod kojim uslovima. Videću šta će mi ponuditi, ali verujte da mi je to pitanje trenutno u drugom planu. Dobro sam se odmorio, zalečio neke sitne povrede i maksimalno sam posvećen reprezentaciji", izjavio je Kešelj za MONDO po završetku prepodnevnog treninga "orlova".

Grčki mediji objavili su da Olimpijakos želi da ga zadrži u svojim redovima, ali za manju sumu novca od one koja je navedena u ugovoru, sačinjenom u srećnija vremena po trofejni klub i celu Grčku.

Njegov menadžer Miodrag Ražnatović potvrdio nam je da sa čelnicima "crvenih" pregovara oko visine Kešeljovog ugovora za sledeću sezonu.

"Voleo bih da nema ekonomske krize i da se novac ne postavlja kao prepreka između mene i kluba, u kojem bi svakako želeo da ostanem. Nema potrebe da naglašavam šta me sve veže za Olimpijakos i šta smo zajedno uradili", dodao je sjajni šuter.

Da nije opterećen situacijom, potvrdio je i kroz šalu na račun saigrača iz reprezentacije i dobrog prijatelja - Nenad Krstić u utorak je zadovoljno saopštio kako je novi ugovor sa CSKA sklopio bez pomoći menadžera!

Kešelj kaže da ga nimalo ne privlači ideja o direktnim pregovorima sa klubom i pogađanju oko plate, premija i ostalih uslova.

"Krle je zvezda evropske i svetske košarke, ozbiljna igračka institucija i drago mi je što je uspeo da se dokaže i na tom planu. Ja ne bih imao ni vremena ni živaca da se bavim tim stvarima". 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: