Nazad

.Kesler osvojio srebro u Londonu

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Nedelja 02.09.2012 - 12:22

Srpski stonoteniser Zlatko Kesler doneo je našoj zemlji drugu medalju na Paraolimpijskim igrama u Londonu, pošto je osvojio srebro u klasi 3.

Kesler je još u subotu obezbedio medalju, ali je dan kasnije poražen u finalu od Kineza Panfenga Fenga sa 3:0 (14:12, 11:6, 11:8).

Srpskom reprezentativcu to je ukupno peta olimpijska medalja, a druga srebrna. U Barseloni 1992. i u Atini 2004. godine okitio se bronzom, srebro je osvojio i u Sidneju 2000. godine, dok je olimpijski šampion bio u Atlanti 1996.

Prvu medalju Srbiji u Londonu i prvu zlatnu uopšte u istoriji Paraolimpijskih igara doneo je pre dva dana Željko Dimitrijević u bacanju čunja. Tokom dana, naša zemlja će se okititi još jednom medaljom u stonom tenisu, a da li će biti zlatna i srebrna znaćemo posle duela Borislave Perić-Ranković sa Kineskinjom Jing Žu, koji je zakazan za 19 časova. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: