Nazad

KK Crvena zvezda odredila cene sezonskih karata

Izvor: VEČERNJE NOVOSTI - Nacionalni sport - Sreda 05.09.2012 - 12:01

Sezonske ulaznice za tribine koštaju 3.500, za parter je potrebno izdvojiti 7.000, plava i bela loža koštaju 12.000, dok je cena godišnje karte za VIP ložu 25.000 dinara

navijači Crvene Zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda DIVA odredila je cene godišnjih karata za sezonu 2012/2013. Sezonske ulaznice za tribine koštaju 3.500 dinara, za parter je potrebno izdvojiti 7.000 dinara, plava i bela loža koštaju 12.000, dok je cena godišnje karte za VIP ložu 25.000 dinara.

Sezonske ulaznice KK Crvena zvezda DIVA važiće za sve utakmice koje crveno-beli kao domaćini budu igrali u ABA ligi, Evrokupu, Super ligi i plej-ofu Srbije.

Sezonske ulaznice za plavu, belu i VIP ložu će biti numerisane, pa će navijači Crvene zvezde za te sektore u dvorani moći će da izaberu svoje mesto. Zbog ogromnog interesovanja, treba istaći da će prvenstvo kupovine godišnjih propusnica imati oni simpatizeri Crvene zvezde koji imaju godišnje karte iz prošle sezone.

Na taj način KK Crvena zvezda DIVA želi da iskaže poštovanje za sve one koji su u najtežim trenucima za klub, godini sanacije i finansijske stabilizacije zdušno bodrili svoje ljubimce u crveno-belim dresovima.

Sezonske karte će se prodavati isključivo u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a o datumu početka prodaje javnost će biti blagovremeno obaveštena putem zvaničnog sajta www.kkcrvenazvezda.rs .
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: