Nazad

Knežević od subote crno-beli, uskoro i Šuler

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Subota 16.06.2012 - 11:40

Desno krilo Borca posle lekarskih pregleda potpisaće ugovor sa Partizanom, u kome bi trebalo da nasledi Tomića. Za koji dan stiže i Slovenac.

Sve je dogovoreno - Filip Knežević će u subotu postati novi član crno-bele porodice.

Mladi vezista i rukovodstvo srpskog šampiona još ranije su se dogovorili oko uslova saradnje, a zatim su pregovore sa uspehom završili i klubovi, Partizan i Borac, pa će 21-godišnji Kraljevčanin potpisati ugovor.

Naravno, jedini preostali preduslov je da prođe lekarske preglede zakazane za subotu u 11 sati na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu. Odmah zatim uslediće zvanična promocija četvrtog novajlije Partizana.

Knežević bi ubrzo trebalo da se priključi ekipi Vladimira Vermezovića, koja se od četvrtka priprema na Tari. Očekuje se da na poziciji desnog krila zameni Nemanju Tomića, koji je na korak od prelaska u ukrajinski Dnjepar.

Filip Knežević je za Borac igrao poslednje tri sezone, a akteulni je član mlade reprezentacije Srbije.

U narednih nekoliko dana u Partizan bi trebalo da stigne i Marko Šuler. Iako je doskora delovalo da će centralni deo odbrane crno-belih u narednoj sezoni činiti bugarski reprezentativni tandem, Bodurov - Ivanov, sada je situacija drugačija.

Naime, srpski šampion je blizu dogovora sa 29-godišnjim slovenačkim defanzivcom. Šuler je igrač Genta, koji je proletos kao pozajmljen igrao za Hapoel iz Tel Aviva.

Pre odlaska u inostranstvo nastupao je za Dravograd i Goricu. Dres slovenačke reprezentacije nosio je 32 puta i postigao dva gola.

Crno-beli su do sada doveli Branka Pauljevića, Gorana Lovrea i Mohameda Zabiju.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: