Nazad

Koje je Zvezdino pravo lice? (20:30)

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Četvrtak 02.08.2012 - 14:26

Zvezda između strepnje i nade protiv Omonije. Grotlo "Marakane" dočekaće Kiprane, ali odluka je u rukama fudbalera. Oni moraju da dokažu da ono što smo videli protiv Naftana nije crveno - bela realnost.

 Robert Prosinečki smatra da Zvezda može mnogo više.

"Potrebno je da izbegnemo crne rupe. Ovaj tim ima kvalitet, problem je psihološke prirode", pričao je Robi nakon meča sa Belorusima u kome je jedino prolaz bio pozitivna stvar.

"Ekipa je fizički spremna, to su pokazali i testovi. Igramo protiv dobrog tima, ali bezrezervno verujem u igrače. Oni osećaju da javnost sumnja u njih, ali pokazaće kvalitet koji poseduju", dodao je trener Zvezde.

Njegov tim će napasti, ne žele da dozvole da protivnik diktira ritam, a agresivnost se ističe kao jedna od stvari koja mora da bude na mnogo višem nivou nego u prethodnom meču.

"Nemojte sumnjati, poginućemo za dres Zvezde", najavljuje Miloš Dimitrijević fanatičnu borbenost u svoje i i u ime saigrača.

"Protiv Belorusa smo pokazali dva lica, želimo da zaboravimo ono loše i prikažemo ono lepše. Pritisak je uvek veliki, ali možemo da ga iznesemo", tvrdi "Mali Čava".

On će biti u timu, ali će se pomeriti napred, uz Evandra. Leđa će im čuvati Srđan Mijailović, koji se vraća u tim. Videćemo još dve izmene, Vešović dobija prednost u odnosu na Mikića, a debituje i crnogorski reprezentativac Milan Jovanović.

Bajković,
Vešović, Jovanović, Maksimović, Mladenović,
Mijailović, Dimitrijević, Evandro,
Lazović, Milunović, Kasalica.

Duel na "Marakani" počinje u 20:30, sudi Austrijanac Ajzner, prenos je na Prvoj TV.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: