Nazad

Kolarov: Dobro je što je bilo samo 5:0, voleo bih da nema meča sa Litvanijom...

Izvor: Mozzart sport, OK Radio - Nacionalni sport - Subota 08.06.2019 - 11:27

"Mislim da smo taktički bili dosta slabi", poručuje iskusni reprezentivac

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov bio je potpuno deprimiran nakon katastrofalnog poraza od Ukrajine u Lvovu.
 
Protivnik je bio nadmoćan u svim segmentima igre, motivisaniji i raspoloženiji za igru. Rezultat je vrlo lako mogao da bude i ubedljiviji.
"Apsolutno smo poniženi. Jedna od najgorih utakmica u mojoj karijeri, ne znam ni šta da kažem. Sigurno najgora utakmica otkako ja gledam reperezentaciju, gore i od onog poraza od Argenitne 2006. godine. Dobro je što se izvrsilo 5:0", poručio je Kolarov.
 
Orlovi nisu pronašli način da zaustave žestoke nalete protivnika.
 
"Pokušao je selektor da promeni nešto na poluvremenu. Nije problem u tome koja je formacija, da li su dva špica. Bili smo jako loši danas. Totalna nemoć. Nismo mogli da ih stignemo. Emotivno smo se ispraznil, a ništa nismo dobili, ušli smo u još veću agoniju. Teško je reagovati posle ovoga. Mislim da su igrači napred u dobroj formi, Kostić i Gaćinović u klubu igraju na ovim pozicijama, Tadić napred. Mozda smo ušli prepotentno, možda smo mogli da stanemo nazad".
 
Utakmica sa Litvanijom (ponedeljak 20.45) stiže u prilično nezgodnom trenutku za reprezentaciju Srbije.
"Najviše bih voleo da se završi sve danas, da nema Litvanije za dva dana, ali treba dići glavu. Ne znam kako dalje, nije problem 5:0, nego su oni dominirali u svakom segmentu igre. Svih naših 11 igrača su bili katastrofa. Ovim porazom smo zakomplikivali situaciju, jako je teško".
 
Formacija i taktika su bili potpuno pogrešni.
 
"Mislim da smo taktički bili dosta slabi, kratke linije... Nije problem što smo igrali sa dva špica, oni su bili jako dobri, kosristili sve svoje mogućnosti. Bili su apsolutno mnogo bolja ekipa od nas večeras. Od prvog minuta su bili nadmoćniji. Dešavaju se takve utakmice. Nismo funkcinisali od prvog minuta. Imali smo slab posed lopte. Katastrofa..."
 
Ukrajina je fantastično delovala na terenu, nije bilo slabog mesta u timu.
"Kolektiv je problem. Bili su duplo bolji od nas. Izlazili smo slabo. Imamo malo vremena i utakmica je pred nama, a ne izgleda kako treba...", zaključio je Kolarov.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: