Nazad

Kolarov u idealnom timu Serije A: Mogu još četiri godine

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Utorak 03.12.2019 - 13:21

Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov izabran je u idealni tim italijanske Serije A za prošlu sezonu.

Na 43 utakmice postigao 9 golova FOTO: Profimedia
Kolarov je prošle sezone na 43 utakmice postigao 9 golova uz dve asistencije za "Vučicu" i bio jedan od najefikasnijih defanzivaca u Evropi.
 
"Mogao bih da igram još četiri godine. Svaki igrač mora da izazove sebe i pokaže da je spreman da napreduje. Pre tri sezone ja sam ubedio sebe da mogu da ostvarim dobre rezultate u Romi, sada verujem da mogu još bolje", rekao je Kolarov.
 
Za najboljeg igrača sezone proglašen je Kristijano Ronaldo, najbolji gol dao je Fabio Kvaljarela iz Sampdorije protiv Napolija, najbolji trener je Đan Pjero Gasperini, najbolji tim je Atalanta, a najbolji sudija Đanluka Roki.
 
Idealni tim Serije A za sezonu 2018/2019 čine: Samir Handanovič (Inter) – Aleksandar Kolarov (Roma), Đorđo Kjelini (Juventus), Kalidu Kulibali (Napoli) – Žoao Kanselo (Juventus), Miralem Pjanić (Juventus), Josip Iličić (Atalanta), Nikolo Barela (Kaljari) – Fabio Kvaljarela (Sampdorija), Kristijano Ronaldo (Juventus), Duvan Sapata (Atalanta).

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: