Nazad

Kolašinac: Volim Srbiju, ali himnu neću da pevam!

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Utorak 07.08.2012 - 11:04

"Kako deca Siniše Mihajlovića ne znaju srpski, a on traži od igrača da pevaju himnu. Nikad ne bih pevao „Bože pravde“ jer je problem što se u toj himni osim srpskog ne pominje nijedan drugi narod koji živi u Srbiji”, rekao je Kolašinac

 Asmir Kolašinac, koji je na Olimpijskim igrama u Londonu zauzeo sedmo mesto u finalu bacanja kugle, rekao je da voli Srbiju i da je ponosan što je predstavlja, ali da nacionalnu himnu neće da peva. Kolašinac zna šta se desilo sa Ademom Ljajićem, koga je selektor Orlova Siniša Mihajlović odstranio iz tima upravo zbog himne, međutim, i on ima svoje vođenje celog slučaja.

“Ne poznajem Adema. Bilo je raznih priča, pa i o tome kako deca Siniše Mihajlovića ne znaju srpski, a on traži od igrača da pevaju himnu. Od nas to niko ne traži, stojim mirno prilikom intoniranja i mislim da je to dovoljno. Nikad ne bih pevao „Bože pravde“ jer je problem što se u toj himni osim srpskog ne pominje nijedan drugi narod koji živi u Srbiji”, rekao je Kolašinac za Kurir.
 
Srpski bacač kugle posebno ističe epizodu prilikom dolaska u Beograd.
“Kad smo Emir Bekrić i ja prešli u Partizan, neko je napisao: „Svaka ptica ide svome jatu“, ne znajući da je Emir pravoslavac.
 
Kolašinac voli da gleda fudbal u slobodno vreme i kaže da su mu crno-beli u srcu.
“Volim da gledam fudbal, navijam za Partizan. Nisam toliko zagrižen, navijam i za Zvezdu kad igra u inostranstvu”, diplomatski je zaključio Kolašinac.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: