Nazad

"Kontrolisali smo igru"

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Subota 28.04.2012 - 22:07

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je posle meča sa Jagodinom da je njegova ekipa zasluženo pobedila

"Posle utakmice sa OFK Beogradom, odigrali smo dobar meč u šampionatu. Stvarali smo šanse, sve vreme kontrolisali igru protiv Jagodine koja se nije branila i možda smo samo mogli da damo još neki gol. Na kraju, zasluženao smo pobedili tim koji je hit proleća i koji se bori za izlazak na evropsku scenu. Ekipi Jagodine želim sreću u borbi za Evropu".

 

„Zvezda je večeras bila ubedljiva, a često smo, bar više od desetak puta, atakovali sa strane. Bilo je dosta centaršuteva, čime su se i ostali igrači raspucali, a posle jedne takve situacije smo i postigli gol“, dodao je Prosinečki.

 

Napadač Zvezde Luka Milunović odigrao je vrlo dobro, a krajem prvog poluvremena umalo je ’makazicama’ postigao gol.

 


„Naravno da bih voleo da sam postigao gol jer bi zaista bio lep. Čestitam golmanu protivničke ekipe na odbrani, a ja ću se truditi da na nekom drugom meču ponovo postignem gol. Razmišljam na način, da je trebalo postigao bih ga. Neka mi se vrati na nekoj drugoj utakmici, i neka taj moj gol donese Zvezdi pobedu i biću presrećan. Mislim da smo dobro odigrali i ova pobeda nam mnogo znači jer predstavlja uvertiru pred večiti derbi. Posebno bih se zahvalio navijačima koji su i danas pesmom nosili mene i moje saigrače do nove pobede. Zaista je čast i zadovoljstvo igrati pred Delijama“.


Miloš Dimitrijević postigao je odlučujući go, bio je to njegov prvenac u dresu Zvezde.


"Naravno da sam srećan zbog gola, to mi je nagrada za rad i trud koji sam uložio u prethodnom periodu. Dobro sam trenirao, maksimalno se zalagao, igrao dobro, i to mi se vratilo. Ne bih sebe isticao u prvi plan, igrali smo protiv dobre ekipe i ova pobeda nam mnogo znači kako bismo dočekali derbi u dobrom raspoloženju. Svesni smo da utakmica u sledećem kolu ne može da reši pitanje prvenstva, ali uvek je lepo pobediti večitog rivala. Dobili smo ih prethodna dva puta, zašto ne bismo i treći?"

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: