Nazad

Košarkaši Zvezde na turniru sa Panatinaikosom, Barsom i Lukoilom

Izvor: Blic - Nacionalni sport - Sreda 15.08.2012 - 14:47

Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd saopštio je da će u septembru učestvovati na turniru u Sofiji, na kojem će još igrati Lukoil, Panatinaikos i Barselona.

 Polufinalni mečevi igraće se 14. septembra, a protivnik crveno-belih biće Panatinaikos.

 

U drugom polufinalnom duelu sastaće se Lukoil i Barselona. Finale i utakmica za treće mesto na programu su dan kasnije.


Košarkaši beogradskog kluba trenutno se nalaze na pripremama na Zlatiboru, gde trener Milivoje Lazić kombinuje teretanu, trčanje i rad na košarkaškim elementima u sali.


"Ono što je najvažnije je da su svi igrači zdravi. Doduše, malo ih sve sustiže umor, ali to je i normalno za ovu fazu priprema", rekao je Lazić za sajt kluba.


On je istakao veoma dobru atmosferu u ekipi i naglasio veliku motivaciju svih igrača, posebno Igora Rakočevića, dok se novajlija Elton Braun privikava na način rada i treniranja.


"Vidi se od starta da kod Igora postoji ogroman motiv da se ove sezone pokaže u najboljem mogucem izdanju, da bude pravi lider. On je veliki profesionalac. Elton Braun se prvi put susreće sa ovakvim vidom priprema i za njega je ovo potpuno novo iskustvo. Činimo sve kako bismo ga postepeno uveli u sistem treninga i izbegli neželjene efekte", dodao je Lazić.

 

 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: