Nazad

Kraj za Aleksandru Krunić; Vang neprelazna prepreka

Izvor: N1 info, OK Radio - Nacionalni sport - Četvrtak 17.01.2019 - 12:32

Aleksandra Krunić završila je učešće na Australijan openu i u singl konkurenciji u drugom kolu nakon što je u kombinaciji sa Saisai Ženg poražena dan ranije.

Krunić završila je učešće na Australijan openu FOTO: Profimedia
Srpska teniserka Aleksandra Krunić poražena je u drugom kolu Australijan opena. Od nje je u dva seta bolja bila Kiang Vang.
 
Kineskinja je do pobede i plasmana u treće kolo došla nakon tačno sat vremena igre i slavila je sa 6:2, 6:3.
 
Prvih pet gemova meča svaka teniserka je osvajala na svoj servis, ali se Krunićeva malo mučila u svojim servis gemovima, pa je prvi dobila nakon igranja na razliku, a u drugom je morala da spašava brejk loptu. Vang je povela sa 3:2, a zatim uz dva brejka vezala četiri osvojena gema za vođstvo od 1:0.
 
Krunićeva je konačno prekinula seriju rivalke u drugom gemu drugog seta, ali je već u sledećem svom servis gemu posustala i dozvolila Vang novi brejk koji je Kineskinja, koja je na ovogodišnjem Australijan openu postavljena za 21. nosioca, uspela da sačuva do kraja i da meč reši u svoju korist, ali je prethodno propustila jednu meč loptu koju je srpska igračica spasila na svoj servis u osmom gemu.
 
U narednom kolu Vang će igrati sa boljom iz duela Bijanka Vanesa Andresku - Anastasija Sevastova.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: