Nazad

"Krivi su"

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Utorak 24.04.2012 - 11:47

Golman Nemanja Supić, štoperski tandem Branislav Trajković - Danijel Mojsov i napadač Aleksandar Katai udaljeni su iz prvog tima Vojvodine

Uprava Vojvodine pronašla je "krivce" za rezultatska posrnuća u tekućoj sezoni!

Na udaru su trojica glavnih igrača odbrane i jedan napadač.

"Iz prvog tima su do kraja prvenstva udaljeni Supić, Katai, Trajković i Mojsov. Supiću je rečeno da može odmah da traži novi klub, dok je Kataijev klub Olimpijakos obavešten o našoj odluci. Što se tiče Trajkovića i Mojsova za njih prelazni rok neće postojati. Nema te ponude za njih koju će članovi Upravnog odmora razmatrati, niti o njoj razmišljati na bilo koji način", izjavio je potpredsednik UO Vojvodine Dušan Vlaović.

Odluka o suspenziji četvorice fudbalera odmah stupa na snagu.

U nedelju uveče je objavljena nezvanična informacija da su Trajković i Katai izrazili želju da odu u Zvezdu, a Mojsov u Partizan.

"Ne, nisam iznenađen, ovo je samo potvrda da u našem fudbalu može da se desi bukvalno sve .Moje je da radim ono što mi kažu i ja ću to i činiti, ali ne mogu da ne istaknem da smo u poslednjih desetak kola ekipu držali upravo Supić, Mojsov i ja. A što se priča o meni i Zvezdi tiče, njena želja se zna, ali ja sa Beograđanima nemam nikakav kontakt", izjavio je Trajković "Večernjim novostima".

Trajković ima ugovor sa Vojvodinom još godinu i po dana, a Mojsov još godinu dana.

Što se tiče Supića on je imao verbalni sukob sa navijačima Vojvodine tokom meča u Subotici, ali nije saopšteno sa zvaničnog mesta da njegova suspenzija ima veze sa tim.

Novosadski "Dnevnik" prenosi da je uprava odlučila da četvorici kažnjenih igrača dodeli posebnog trenera sa kojim će raditi odvojeno od prvog tima.

Vlaović je dodao da spisak ovime nije zaključen, što je bio odgovor na pitanje da li će i Almami Moreira biti kažnjen, kao što je bilo najavljivano. Dodao je i da ne želi da komentariše medijske informacije u vezi sa tim.

"Svako eventualno kršenje discipline članovi UO će dodatno sankcionisati. Što se tiče pomenutih igrača, svi krediti su potrošeni i potezi koji su povučeni ujedno su i naša poruka da ne postoje ni umišljene, ni istinske zvezde koje mogu da se ponašaju mimo pravila kluba kakav je Vojvodina", rekao je Vlaović.

Osim ove, doneta je i odluka o raskidanju ugovora sa kondicionim trenerom ekipe Zoranom Banićevićem.

"Povod za tu odluku je bila njegova reakcija sa klupe tokom utakmice sa Spartakom (1:5). Možemo da razumemo njegovu frustriranost izazvanu događanjima na terenu, ali nikako i kršenje discipline. UO je doneo još niz odluka čije će primene zavisiti od toga da li će ekipa osvojiti treće mesto na kraju prvenstva", dodao je Vlaović.

Navodno je Banićević aplaudirao priliokom trećeg gola Spartaka, kada je bilo 3:0 za Subotičane.

On je istakao i da je Ratko Butorović i dalje predsednik kluba.

"Novinskim špekulacijama ne želimo da se bavimo", dodao je Vlaović.

Novi šef stručnog štaba je Zlatibor Zagorčić, sa kojim je potpisan ugovor i on će voditi ekipu protiv Javora u sredu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: