Nazad

Krstić pred Crnu Goru: Opet će rešiti jedna lopta

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Nedelja 02.09.2012 - 12:18

"Ovakve mečeve obično rešava jedna lopta, skok u napadu, možda inspiracija nekog pojedinca", smatra kapiten Srbije

Ekspedicija Srbije doputovala je jutros u ranim jutarnjim satima u Podgoricu, gde će sutra odigrati ključan duel sa selekcijom Crne Gore. Poraz od izabranika Luke Pavićevića u “Beogradskoj areni”, a potom i od Izraela u Tel Avivu, stavili su pred Krstića i drugove imperativ pobede garniranu sa osvetom. Jer, u slučaju novog poraza, do kraja kvalifikacija vodiće se teška borba sa Izraelcima i Estoncima za drugu poziciju.
"Biće sigurno težak meč, otprilike nešto kao što je bio u Beogradu. Znamo kako se završio taj meč, odlučivala je poslednja lopta. Očekujemo da će i sutra veče biti nešto tako slično. Ekipa Crne Gore je pokazala kvalitet, pokazala je da igra timski, a to pokazuju njihovi rezultati i pobeda u Izraelu. Ovakve mečeve obično rešava jedna lopta, skok u napadu, možda inspiracija nekog pojedinca. U suštini, biće tvrda utakmica na mali broj poena. Bar ja tako očekujem. Dosta će značiti i timska odbrana. Lako je pametovati pred utakmicu, videćemo šta će biti na terenu", istakao je kapiten Srbije Nenad Krstić za Vijesti, koji zbog povrede nije igrao na meču u Beogradu.

Računica je jasna za selekciju Srbije. Pobeda u “Morači” otvara vrata Evropskog prvenstva.
"Mislim da ćemo u slučaju pobede biti u povoljnijom poziciji u odnosu na Izrael. Nas očekuje meč sa njima u Beogradu, imamo i tu utakmicu. Međutim, ne treba zanemariti ni Estoniju, tako da ima još dosta da se igra i videćemo šta će na kraju biti. Nadam se najboljem", jasan je Krstić. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: