Nazad

Krstić: Slovačka idealan protivnik za povratak

Izvor: Sportal - Nacionalni sport - Utorak 21.08.2012 - 13:45

Dočekao je kapiten srpskih košarkaša Nenad Krstić da se najzad vrati u nacionalni tim, pošto ga je selektor Dušan Ivković uvrstio među igrače za utakmicu 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Sloveniji 2013. protiv Slovačke u Levicama (18:00). Iskusni centar ističe da je spreman za meč, iako su iza njega tri meseca pauze.

- Posle tri meseca pauze, jedva čekam da zaigram. Povreda je bila teška, iako u prvi mah nije tako izgledalo. Naporna rehabilitacija je iza mene, osećam se dovoljno spreman za utakmicu sa Slovacima. Ne znam koliko ću igrati, to zavisi od selektora i stručnog štaba. Slovačka je slabiji rival od Crne Gore, pravi za mene da uđem u ritam utakmica i ritam koji nam kvalifikacije diktiraju, a to su dve utakmice nedeljno - rekao je Krstić. 
 
Slovačka je velika nepoznanica za naš nacionalni tim.
 
- Ne znam previše o njima, znam samo jednog igrača iz Bamberga. Izgubili su od Islanda i Estonije, ne treba da ih potcenjujemo, ali oni su najbolji protivnik za nas u ovom periodu, posle poraza od Crne Gore. Treba nam pobeda da vratimo samopouzdanje.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: