Nazad

Kruševac želi finale Kupa

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Ponedeljak 23.04.2012 - 19:46

Fudbalski savez Srbije saopštio je danas da se Kruševac prijavio za organizaciju finalnog meča Kupa Srbije, u kojem će 16. maja igrati Crvena zvezda i Borac iz Čačka.

"Članovi takmičarske komisije su razmotrili zahtev, jedinstveno ga podržali i prosledili su ga članovima Odbora za hitna pitanja na odlučivanje. Takođe, formirana je radna grupa, koja će obići Kruševac i Gradski stadion, te izvršiti pregled infrastrukture i sagledati bezbedonosne aspekte potrebne za domaćinstvo ovakvog meča", navodi se u saopštenju F S S.

Finale nacionalnog Kupa prvobitno je trebalo da bude odigrano u Novom Sadu, ali su prošle nedelje iz Vojvodine uputili zahtev za promenu domaćinstva "zbog renoviranja stadiona Karađorđe".

Takmičarska komisija na današnjem sastanku konstatovala je da pomenuti zahtev predstavlja "izuzetno neprofesionalan i nekorektan potez". Članovi takmičarske komisije zaključili da ima osnove za podnošenje disciplinske prijave protiv FK Vojvodine. Do početka današnje sednice takmičarske komisije FŠ iz redova učesnika finala nije stigao zvanični zajednički zahtev kao njihov dogovor u vidu predloga o odigravanju susreta na nekom od stadiona ova dva kluba.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: