Nazad

Kvartet Vojvodine čeka ispisnicu

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Utorak 21.08.2012 - 14:18

Smiljanić dobio otkaz, Pavlović na ledu.....

 Vojvodina je nakon remija sa Smederevom pobedila Spartak u Subotici, ali u ovom momentu se još uvek ne zna u kakvom će sastavu Lale nastaviti prvenstvo. Naime, uskoro sledi sastanak UO na kome bi čak četri igrača mogla da dobiju ispisnicu iako treba napomenuti da je jedan otkaz već siguran. Goran Smiljanić je naime više puta kršio klupsku disciplinu pa je klub shodno tome odlučio da mu uruči otkaz. Branislav Trajković i Petar Škuletić su suspendovani jer su učestvovali u tuči u kafiću, a ovom prvom to nije prvi kiks jer je svojevremeno bio kažnjen i nakon poraza od Spartaka sa 5:1 prošlog proleća.

 
Sudbina Trajkovića i Škuletića je neizvesna kao i Danijela Mojsova koji od početka sezone ne radi sa prvim timom jer je odbio da produži ugovor. Trajković i Mojsov su štoperi, ali bar za sad Igor Đurić i Đorđe Jokić dobro obavljaju posao pa se izostanak tandema i ne oseća. Konačno, u teškoj situaciji je i levi bek Vladan Pavlović. Protiv Rapida je u prvom meču bio kriv za gol, u revanšu je pocrveneo pa je u Subotici zaigrao mladi Bojan Nastić i Pavlović je praktično zbog svega navedenog otpisan.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: