Nazad

Lazović: Gol za samopouzdanje

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Četvrtak 04.10.2012 - 08:02

Fudbaleri Crvene zvezde golom Darka Lazovića slavili su sa 2:1 na gostovanju Javoru, a krilo ’crveno-belih’ ističe da mu to dosta znači za samopouzdanje.

ilustracija

Izabranici Aleksandra Jankovića su u odloženom meču prvog kola došli do šeste pobede ove sezone i prvi put posle skoro dve godine izbili na prvo mesto na tabeli.

„Trener je odlučio da utakmicu počnem sa klupe, želeo je da me odmori jer sam od početka prvenstva igrao sve mečeve“, rekao je Lazović.

„U prethodnom periodu pružao sam malo slabije partije i bilo mi je potrebno da se ponovo trgnem i počnem da igram bolje, na šta verujem da će uticati i ova pobeda. Nisam se uplašio kod 0:1, ušao sam silno motivisan u igru, i osećao sam da možemo do preokreta. Verovao sam da ću postići odlučujući gol koji mi mnogo znači zbog samopouzdanja, i nastavka prvenstvene trke. Do kraja ove turneje ostalo nam je još gostovanje u Subotici, i daćemo sve što je u našoj moći da ovaj ciklus utakmica završimo na prvom mestu“, dodao je Lazović.

Pre pobedonosnog gola koji je postigao Lazović, ’crveno-belima’ je izjednačenje doneo Ognjen Mudrinski, svojim petim golom u dresu beogradskog kluba.

„Naravno da sam srećan zbog gola koji sam postigao i koji je bio uvod u preokret. Bila je to dosta teška situacija kod centaršuta, ali sam uspeo da pogodim cilj. Očekivali smo tešku utakmicu, to se i dogodilo, i presrećni smo zbog pobede. Možda smo imali malo veći pritisak, obzirom da smo znali da nas tri boda vode na vrh tabele, međutim pokazali smo karakter i posle dve godine izbili na prvo mesto“, naglasio je Mudrinski.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: