Nazad

LE (kval): "Lale" procvetale u Litvaniji!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 26.07.2012 - 20:34

Novosađani u revanš meču deklasirali Suduvu - 4:0 (3:0) i na impresivan način osigurali plasman u treće kolo kvalifikacija.

  Dugo smo čekali na jednu ubedljivu pobedu Vojvodine na evropskoj sceni, bez obzira na ime protivnika, a ovog četvrtka smo je konačno dočekali!

Imali su Novosađani nepovoljan rezultat iz prvog susreta na svom stadionu (1:1), a onda su u revanšu krenuli u napad od prvog minuta i već na poluvremenu dokazali da su znatno kvalitetniji sastav.

Seriju je otvorio Moreira već u četvrtom minutu, na 2:0 povisio je Petar Škuletić u 37, a konačan rezultat poluvremena postavio Miroslav Stevanović u 40. minutu.

Tačku je stavio Abubakar Oumaru već na početku drugog poluvremena.

SUDUVA: Davidovs, Čvedukas, Radžius, Leimonas, Borovskis (od 83' Breive), Slavickas, Urba, Loginov, Ledezma, Eliošijus, Lukšis.

VOJVODINA: Supić, Pavlović, Trajković, Đurić, Vulićević, Mitošević, Poletanović (od 81' Bilbija), Stevanović, Moreira, Škuletić, Oumaru (od 63' Bojović).

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: