Nazad

LE: Partizan na Tromso, Zvezda na Bordo

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 10.08.2012 - 13:53

U plej-ofu za Ligu Evrope Partizan će se sastati sa Norvežanima, a Crvena zvezda sa Francuzima,odlučeno je žrebom u sedištu UEFA u Nionu.

  Partizan i Crvena zvezda saznali su imena poslednjih prepreka pred ulazak u grupnu fazu Lige Evrope. Crno-beli su dobro prošli s obzirom na ostale potencijalne rivale, što se ne može reći za crveno-bele.

Srpski prvak će se sastati sa norveškim Tromsom, a vicešampion sa francuskim Bordoom.

Prvi mečevi igraće se 23. avgusta, kada će Partizan gostovati, a Zvezda biti domaćin. Revanši su na programu nedelju dana kasnije.

UEFA je pre žreba napravila podgrupe i skratila spisak mogućih protivnika Partizana i Crvene zvezde. 

Crno-beli su, osim Tromsa, mogao da se sretne i sa rumunskim Vasluijem, grčkim Atromitosom, ruskim Anžijem i Nefčijem iz Azerbejdžana.

Crveno-beli su izbegli Sporting iz Lisabona, Hapoel Tel Aviv, Levante i Sparta iz Praga, ali ne i Bordo.

Partizan je do baraža za Ligu Evrope stigao posle eliminacije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od AEL-a, dok je Zvezda do plej-ofa došla pošto je bila bolja od Omonije (oba meča 0:0, penalima 6:5).

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: