Nazad

Lekićeva: Navijači, pomozite!

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Nedelja 16.12.2012 - 10:33

Kapiten srpskih rukometašica Andrea Lekiće pozvala je navijače da dođu u što većem broju i od 14.30 bodre naš tim u meču za bronzu.

Lekićeva: Navijači, pomozite!

Selekcija Srbije je u polufinalu izgubila od Crne Gore sa 27:26 i za bronzu će se boriti sa Mađarskom, a Lekićeva je posle poraza istakla da su navijači konačno bili na nivou na Evropskom prvenstvu u našoj zemlji.

„Publika je bila napokon na nivou na kom je trebalo da bude tokom celog šampionata. U nedelju nam je podrška još potrebnija jer bih volela da osvojimo medalju i tako zaokružimo na lep način ovaj šampionat. Poraz je težak, mnogo je gore izgubiti sa jednim golom razlike, nego sa deset. Ali, moramo da zaboravimo ovaj meč“, rekla je Lekićeva.

Golman Katarina Tomašević rekla je da joj je žao jer Srbija nije uspela da iskoristi šanse u polufinalnom meču, a takođe se osvrnula i navijanje.

„Imali smo šansu, dosta napada na nerešeno smo propustili. Šta je tu je, razočarana sam. To što je bilo više crnogorskih navijača nego naših i što su bili glasniji ne želim da komentarišem“, navela je Tomaševićeva.

Kristina Liščević nije mogla da sakrije suze zbog teškog poraza.

„Radili smo stvarno puno i za ovu utakmicu i za ceo šampionat. Ovo je bila utakmica naših života. Moramo da damo poslednji atom snage za bronzu. Naravno, zadovoljna sam učinkom, ovo se događa jednom u životu“, rekla je Liščevićeva.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: