Nazad

Lepša strana zemljotresa u Kraljevu

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Sreda 22.08.2012 - 13:35

Fudbaleri Kraljevačkog kluba američkog fudbala Kraljevske Krune odmerili su snage sa vojnicima Nacionalne garde Ohaja koji se nalaze u humanitarnoj misiji u Kraljevu gde pomažu srpskim vojnicima u obnovi fiskulturne sale OŠ "Svetozar Marković".

Nesvakidašnji meč viđen je juče u dvorištu OŠ "Svetozar Marković" u Kraljevu koja se i dalje obnavlja od posledica prošlogodišnjeg razornog zemljotresa koji je pogodio taj grad.

Vojska Srbije radi na sanaciji fiskulturne sale a pomažu joj vojnici Nacionalne garde Ohaja koji trenutno borave u Srbiji.

Njihovo prisustvo iskorišćeno je za odigravanje tri "fleg fudbal" utakmice a pobednici su bili igrači Kraljevskih Kruna.

Vojnici Nacionalne garde Ohaja pokazali su da dolaze iz zemlje u kojoj je američki fudbal sport broj jedan ali nisu uspeli da savladaju momke iz Srbije koji su ove godine napravili najveći uspeh u istoriji kluba plasmanom u polufinale plej-ofa Lige Američkog fudbala u Srbiji. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: