Nazad

LŠ (žreb): Da li je Partizanu svejedno?!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 19.07.2012 - 19:32

Vermezović ne želi da razmišlja o žrebu, Lovreu drago što ne može u Izrael, Volkov bi da se vrati u Tiraspolj, Šćepović bi da se osveti Šamroku...

  Koliko ljudi, toliko ćudi. Tako je i kod crno-belih. Različite su im želje pred žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, koji će biti obavljen u petak u Nionu, sa početkom u podne.

Trener Vladimir Vermezović je izričit u nameri da o sledećem protivniku ne razmišlja dok ne završi posao u drugom kolu, iako bi morala da se dogodi nezapamćena senzacija pa da Partizan ne prođe dalje posle 4:1 u Valeti.

Svejedno je i Goranu Lovreu.

"Dobro je što ne možemo da dobijemo Izraelce", podsetio je iskusni vezista da će bolji iz dvomeča Žilina - Hapoel Kirjat Šmona (prvi meč 1:0) biti među nosiocima na žrebu, baš kao i Partizan.

"Ostale ekipe ne poznajem, pa nemam posebne želje", dodao je Lovre.

Vladimir Volkov bi boleo da se vrati u Tiraspolj gde je noseći dres Šerifa proveo dve godine i sretne se starim prijateljima.

Stefan Šćepović je izrazio nadu da crno-beli neće putovati u Azerbejdžan na megdan Nefčiju, a poželeo je da vidi Helsinki ili Dablin, kako bi se Partizan "osvetio" Šamroku za prošlosezonsku eliminaciju iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nekoliko ekipa, koje će se na žrebu naći u "drugom šeširu", odradili su veliki deo posla u prvim mečevima drugog kola kvalifikacija, pa su "već viđeni" u sledećoj fazi, a to su Helsinki, Maribor, Molde, AEL Limasol, Nefči, Slask, pa i Šerif.

Zanimljivo će biti u revanšima Debrecin - Skenderbeg, Šahtjor Karagandi - Slovan Liberec i Šamrok - Ekranas.

Partizan se sa pojedinim potencijalnim protivnicima sretao u bliskoj prošlosti. Crno-belima je Šamrok ostao u neprijatnom sećanju, ali su prethodno u 21. veku uspeli da iz Evrope elimišu Šerif, Maribor i Helsinki. 

Rezultati prvih mečeva drugog kola mogućih Partizanovih protivnika: 

Ulises, Jermenija - Šerif, Moldavija 0:1

Skenderbeg, Albanija - Debrecin, Mađarska 1:0

Maribor, Slovenija - Željezničar, BiH 4:1

Molde, Norveška - Ventspils, Letonija 3:0

Slovan Liberec, Češka - Šahtjor Karagandi, Kazahstan 1:0

Budućnost Crna Gora - Slask Vroclav, Poljska 0:2

Helsinki, Finska - KR Rejkjavik, Island 7:0

AEL Limasol, Kipar - Linfild, Republika Irska 3:0

Šamrok, Severna Irska - Ekranas, Litvanija 0:0

Nefči, Azerbejdžan - Zestafoni, Gruzija 3:0

Revanši drugog kola igraće se u utorak i sredu, a mečevi treće runde na programu su 31. jula/1. avgusta i 7/8. avgusta.

Pobednici duela trećeg kola plasiraće se u plej-of za Ligu šampiona i automatski obezbediti učešće u plej-ofu za Ligu Evrope, u slučaju da ispadnu na pretposlednjem stepeniku kvalifikacija za elitno takmičenje.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: