Nazad

LŠ (žreb): Partizan može i u Albaniju

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 18.07.2012 - 08:53

Crno-beli će u petak saznati ime sledećeg protivnika. Mogu opet na Šerif, Helsinki, Šamrok i Maribor, ali i na Skenderbeg, Liberec...

 Posle ubedljive pobede nad Valetom u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, crno-beli imaju pravo da misli usmere na žreb za treći krug, koji će biti obavljen u petak u Nionu.

 
Partizan, odnosno pobednik njegovog dvomeča sa prvakom Malte, biće povlašćen i mogući protivnici su mu bolji iz sledećih duela: Ulises, Jermenija – Šerif, Moldavija (prva utakmica u Jerevanu završena rezultatom 0:1), Skenderbeg, Albanija – Debrecin, Mađarska (prva utakmica u Korci – 1:0), Maribor, Slovenija – Željezničar, BiH (prva utakmica igraće se u Mariboru u sredu), Molde, Norveška – Ventspils, Letonija (prva utakmica igraće se u Moldeu u sredu), Slovan Liberec, Češka – Šahtjor Karagandi, Kazahstan (prva utakmica u Liberecu – 1:0), Budućnost Crna Gora – Slask Vroclav, Poljska (prva utakmica igraće se u Podgorici u sredu), Helsinki, Finska – KR Rejkjavik, Island (prva utakmica u Helsinkiju – 7:0), AEL Limasol, Kipar – Linfild, Republika Irska (prva utakmica igraće se u Limasolu u sredu), Šamrok, Severna Irska – Ekranas, Litvanija (prva utakmica u Dablinu - 0:0) i Nefči, Azerbejdžan - Zestafoni, Gruzija (prva utakmica u Bakuu – 3:0). 
 
Partizan se u bliskoj prošlosti sretao sa Šerifom, Mariborom i Helsinkijem, sa kojima je imao uspeha, ali i sa Šamrokom, koji ga je izbacio iz Evrope prošle sezone.
 
Revanši druge runde na programu su sledeće nedelje, a mečevi trećeg kola igraće se 31. jula/1. avgusta i 7/8. avgusta. Pobednici će obezbediti plasman u plej-of za Ligu šampiona, odnosno učešće u grupnoj fazi Lige Evrope (u slučaju eliminacije u plej-ofu za Ligu šampiona).

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: