Nazad

Ludilo na Karaburmi: navijač Partizana sa nožem krenuo na policiju! /video/

Izvor: Blic - Nacionalni sport - Ponedeljak 03.09.2012 - 16:00

Incidenti koji su se među zavađenim navijačima Partizana desili pred kraj poluvremena prvenstvene utakmice sa OFK Beogradom naizgled su bili samo klasična slika bezumlja koje ume da zavlada među ostrašćenim stranama, ali se jedan detalj posebno izdvojio - nož u ruci jednog od "grobara".

Sada već duga netrpeljivost između navijača Partizana okupljenih oko grupe "Alkatraz" i takozvanih "Zabranjenih", grupa koje su se udružile kao suprotstavljeni tabor, dobija novu strašnu epizodu.


Sukobi, koji su doveli i do ubistva jednog od članova "Zabranjenih", umalo su se nastavili i na Karaburmi, gde je tokom meča u kome je Partizan pobedio sa 3:1 došlo do čarki između zavađenih strana. 


Iako je "brisan prostor" delio jedne i druge, došlo je do komešanja, ponekog gađanja čime se stiglo i pokušaja da se do "Zabranjenih" stigne lomljenjem ograde. Tada je intervenisala policija, a u metežu koji je nastao jedan od navijača Partizana, po svoj prilici, izvadio je nož! 


Srećom, niko nije stradao, ni od noža, ni od bilo čega drugog tokom petominutnih incidenata, čiji video snimak možete pogledati, uz detalj na 4 minuta i 7 sekundi, kada se i vidi bljesak sečiva... 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: