Nazad

Maljkovićeva objavila spisak

Izvor: Beta - Nacionalni sport - Četvrtak 26.04.2012 - 16:36

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković objavila je spisak igračica za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2013

Srpske košarkašice će se od sredina juna do sredina jula boriti sa selekcijama Crne Gore, Švajcarske, Poljske i Estonije za dva mesta koja će voditi na Šampionat ‘Starog kontinenta’ sledeće godine.

Na pripremama, koje u subotu počinju u Kovilovu, naći će se 15 igračica, a još šest košarkašica pridružiće se ekipi 6. maja.

Na spisku Maljkovićeve nalaze se Tijana Ajduković, Saša Čađo, Milica Dabović, Nataša Đorđević, Milica Ivanović, Nevena Jovanović, Jefimija Karakašević, Milica Mićović, Dunja Prćić, Tamara Radočaj, Iva Roglić, Nevena Šaponjić, Maja Škorić, Nataša Krnjetin, Biljana Stjepanović, Kristina Baltić, Dajana Butulija, Ana Dabović, Sara Krnjić, Jelena Maksimović, Marina Mandić, Ivanka Matić i Jelena Milovanović.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: