Nazad

MARINA MALjKOVIĆ NEZADOVOLjNA IGROM: Srpska vojska u završnici

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Nacionalni sport - Ponedeljak 01.07.2019 - 12:02

Tokom tri četvrtine nismo radile ono što smo se dogovorile, ali smo u poslednjoj odigrale vojnički - rekla je Maljkovićeva

Selektor Marina Maljković je bila nezadovoljna igrom tokom većeg dela meča, ali je radovao način na koji se odreagovale u završnici meča sa Belgijom (70:66).
 
- Nismo odradile ono što smo se dogovorile tri četvrtine utakmice. Ali u poslednjoj deonici smo odigrali vojnički, kao srpska vojska. Baš smo bili pravi, fanatično borbeno. Sve ostalo košarkaški, odbrana napad, tri četvrtine je bilo veoma loše i nekvalitetno. Jako sam ljuta zbog toga. Borbenost i presečena lopta slavljenice su nešto za šta im čestitam.
 
Prokomentarisala je i suđenje, to jest veoma teško dobijanje faula na našim igračicama, kojima se sa druge strane u odbrani sudio svaki kontakt.
 
- FIBA je ozbiljna organizacija i sasvim sam sigurna da će posle ovog prvog dela da se napravi jedna prava analiza. Verujem da rade svoj posao, svi grešimo... Verujem da će pripremiti tim za drugu fazu. 
 
Marina se lepim rečima oprostila od Zrenjanina.
 
- Zahvaljujem neizmerno ovom gradu na organizaciji, sve ovo što smo doživeli pamtićemo samo po lepom.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: