Nazad

Marko Đoković završio Srbija open

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Utorak 01.05.2012 - 11:34

Srpski teniser nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira u Beogradu pošto je u ponedeljak na startu takmičenja izgubio od Italijana Filipa Volandrija sa 6:3, 6:1

Srpski teniser Marko Đoković nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira Srbija Open u Beogradu pošto je u ponedeljak na startu takmičenja izgubio od Italijana Filipa Volandrija sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:1.

Mlađi brat Novaka Đokovića, koji zauzima 878. mesto na ATP listi, dobio je "specijalnu pozivnicu" za učešće na turniru, ali je bio bez šansi da se ozbiljnije suprotstavi i napravi eventualno iznenađenje protiv 73. tenisera sveta.

Volandri u nastavku takmičenja igra protiv prvog nosioca, Španca Pabla Anduhara, koji je bio slobodan u prvom kolu.

Ranije danas Dušan Lajović je vrlo dobrom igrom savladao Rusa Jevgenija Donskoja sa 7:5, 6:4 i u drugom kolu čeka boljeg iz meča u kojem se sastaju Amerikanac Rajan Harison i Brazilac Žoao Souza.

Turnir u Beogradu igra se za nagradni fond od 418.700 evra. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: