Nazad

Marković: Hoću da ostanem

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Ponedeljak 30.04.2012 - 19:12

Fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je da očekuje da će ostati u klubu i sledeće sezone i da će se klub plasirati u Ligu šampiona

 "Presrećan sam i hvala saigračima što su omogućili da osvojimo titulu. Očekujem da se plasiramo u Ligu šampiona, mladi smo, ali imamo kvalitet. Nadam se da ću ostati u klubu i sledeće sezone, nisam razgovarao sa čelnicima o tome, ali očekujem da neću otići", rekao je Lazar Marković novinarima na prvom treningu posle osvajanja pete uzastopne titule prvaka Srbije.

Nemanja Tomić je ocenio da ekipa Partizana ima kvalitet da se plasira u najelitnije evropsko takmičenje. 

"Meni je ovo četvrta titula, a možda sledeće sezone osvojim i petu, nikada se ne zna. Možemo u Ligu šampiona, kvalitet postoji, imamo dosta mladih igrača", kazao je Tomić.

Mladi vezni igrač crno-belih Saša Marković rekao je da očekuje da sledeće sezone bude mnogo standardniji, pošto se prilagodio i dobro
uklopio u ekipu. 

"Vladamo već pet godina, ovo je moja prva titula, a nadam se da će ih biti još. Čekao sam svoju šansu, dobio sam je i na najbolji način iskoristio. Očekujem od sebe mnogo više, a i u klubu isto tako, sledeće sezone", kazao je Saša Marković

Nikola Ninković je istakao da će on i njegovi saigrači biti maksimalno motivisani u "večitom" derbiju koji igraju u subotu protiv Crvene zvezde u 28. kolu Super lige Srbije. 

"Zadovoljstvo je veliko, završili smo glavni posao na vreme, ali ostao je 'večiti' derbi. Bićemo maksimalno motivisani i imamo veliku želju za pobedom. Derbi je nešto sasvim posebno, sve emocije 'rade' i daću sve od sebe", istakao je Ninković.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: