Nazad

Miha: Nisam se odrekao Pantelića i Žigića, a navijači treba da oproste neke stvari Stojkoviću

Izvor: Mozzarsport - Nacionalni sport - Utorak 26.06.2012 - 12:35

"Ako Pantelić, Žigić i Jovanović budu igrali i davali golove, pa naravno da su dobrodošli. Što se tiče povratka Stojkovića, mislim da su naši navijači dovoljno inteligentni i da će preći preko nekih stvari”, rekao je Mihajlović

Selektor Srbije Siniša Mihajlović, ipak, računa na usluge Marka Pantelića, Nikole Žigića, pa čak i Milana Jovanovića, ali to će najviše zavisiti od njihovog učinka. Iako je prvobitno izjavio da je reprezentaciji potreban rez, odnosno da će se osloniti na mlađe snage, izgleda da je minula mini-turneja po Evropi donekle otvorila oči Mihajloviću.
„Nisam se odrekao Pantelića, Žigića i Jovanovića. Oni trenutno nisu u prvom planu, ali ako budu igrali i davali golove, pa naravno da su dobrodošli. Ako ne, oslonićemo se na napadače koje trenutno imamo na raspolaganju. Obaviću razgovor i sa Dankom Lazovićem. Voleo bih da se on vrati u reprezentaciju, ali nećemo ga moliti, kao što nismo molili ni Vidića ni Stankovića. Igranje u nacionalnom dresu je na dobrovoljnoj bazi. Naši problemi jesu u napadu i na samom golu, ali ja sam to znao i pre nego što sam preuzeo reprezentaciju“, istakao je Mihajlović u intervjuu za Press.

Mihajlović je nedavno najavio i povratak Vladimira Stojkovića u reprezentaciju, iako postoji bojazan od reakcije dela navijača Crvene zvezdekoji ga neće dočekati sa oduševljenjem.
“Razgovarao sam sa Stojkovićem, ali ta odluka nije definitivna ili zvanična. On je izrazio želju da se vrati u tim, ali još ćemo razgovarati kako bismo videli da li su se stekli uslovi za njegov povratak. Reakcija navijača na njegov eventualni povratak zavisi od njihove inteligencije. Mislim da nam je svima cilj da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo, a da bi se tako nešto dogodilo, moram na raspolaganju imati najbolje fudbalere. Mislim da su naši navijači dovoljno inteligentni i da će preći preko nekih stvari”, rekao je, između ostalog, Mihajlović. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: