Nazad

Miha: Razočarali me igrači Partizana i Zvezde

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Utorak 07.08.2012 - 15:39

Srpski selektor priznao da ga je (malo) zadovoljio samo Nemanja Tomić i kaže: "Tako ne može u reprezentaciji". Pozivi Brkiću, Sulejmaniju...

  Selektor Siniša Mihajlović debitovaće pred srpskom publikom 15. avgusta u prijateljskoj utakmici sa Republikom Irskom.

Drago mu je što će se ponovo naći na terenu stadiona Crvene zvezde posle deset godina otkako je prestao da igra za reprezentaciju.

Takođe, podvukao je da će spisak reprezentativaca biti drugačiji nego što je bio za turneju tokom koje su "orlovi" poraženi od Španije, Francuske i Švedske.

"Otpašće igrači koji još nisu za reprezentaciju, iako imaju potencijal, i u toku kvalifikacija, ako bude potrebe, dobiće pozive. U odnosu na prethodni, ovaj spisak će biti kraći, uz dvojicu ili trojicu igrača koje nisam uspeo do sada da proverim, jer su bili povređeni", počeo je Mihajlović priču za "Sportski Žurnal".

Među novima će biti Miralem Sulejmani i golman Željko Brkić.

"Sulejmanija je među igračima koje ne poznajem dobro, a želim da ih upoznam. Znam da se oporavio od povrede. Nema problema ni sa Brkićem, jer znam da je branio za Udineze protiv Šalkea pre dva dana".

Stefan Babović iz Partizana ne uklapa se u Mihajlovićev sistem.

"Zanimljiv je igrač, može da nam posluži, ali ne u formaciji 3-4-2-1, jer nema takve karakteristike. Ako budemo menjali sistem, mogao bi da se nađe u konkurenciji".

Miloša Krasića nije do sada bilo na spisku...

"Njega poznajem i nema razloga da ga proveravam. Neću ga ni sada zvati, ali ako bude igrao u Fenerbahčeu, neće biti problema".

Selektor je razočaran izdanjima igrača srpskih klubova na početku sezone u Evropi.

"Gledao sam Partizan i Zvezdu. Iskreno, razočaran sam igrom reprezentativaca. Razgovarao sam sa njima i rekao im da moraju više. Jedini koji me je malo zadovoljio je Nemanja Tomić. Što se tiče Lazovića, Maksimovića, Mladenovića i Markovića, to je malo slabo, naročito jer su za protivnike imali Valetu i Naftan. Morali su da rešavaju utakmice, a ne da se zadovolje po jednim potezom i da ih onda nema po deset minuta. To tako ne može u reprezentaciji"

Ne boji se prvi stručnjak "orlova" reakcije navijača zbog pozivanja golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

"Ne bojim se, ali to je pitanje za Stojkovića, jer on ide na teren, a ne ja. Verujem u inteligenciju navijača", završio je priču Siniša Mihajlović.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: