Nazad

Miha: Vratio sam Zvezdi s kamatom

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Utorak 15.01.2013 - 14:18

Selektor fudbalske reprezentacija Srbije kaže da nema nameru novčano da pomaže svoj bivši klub Crvenu zvezdu.

Siniša Mihajlović

U medijima se spekuliše da nova uprava osniva fondaciju za pomoć fudbalskom klubu.

Namera je da svi oni koji su „zahvlaljujući Crvenoj zvezdi napravili ime i kasnije zaradili novac“ sada pomognu donacijom.

„Moj doprinos? Neće biti nikakav. Ja sam Zvezdi već dao mnogo. Neka neki drugi daju koliko sam ja i možda će Zvezda uspeti da stane na noge. Ono što je Zvezda uzela u mom slučaju nije malo i ne vidim zašto bi ponovo uzimala“, rekao je Mihajlović za dnevni list ’Sport’.

Koliko je bilo obeštećenje kada ste odlazili iz Crvene zvezde?

„Bilo je davno. Neću, ipak, pogrešiti, oko 15 miliona dolara“, kaže nekadašnji fudbaler ’crveno-belih’.

Mihajlović je član generacije koja je osvojila titule šampiona Evrope i sveta 1991. godine.

„Ne interesuje me ko će šta da misli. Sve što mi je Zvezda dala vratio sam joj s kamatom. Istina je da smo sa Crvenom zvezdom osvojili Kup šampiona, ali pitanje je i kada će Zvezda ponovo moći da ostvari sličan podvig. Mi jesmo zahvalni Zvezdi što smo u njenom dresu osvojili Evropu i svet, ali isto tako Zvezda može da bude srećna što je imala jednu takvu generaciju. Posle odlaska nismo igrali samo u jednom klubu već smo još 15 godina igrali na vrhunskom nivou i nismo zaradili samim činom odlaska iz Zvezde“, rekao je Mihajlović.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: