Nazad

Mihina srećna detelina? (20:45)

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Sreda 15.08.2012 - 14:44

Srpski selektor večeras debituje pred domaćom publikom protiv Republike Irske. Poslednja provera za "Orlove" pred start kvalifikacija.

  Republika Irska kao poslednji rival pred start kvalifikacija nije slučajno izabrana, radi se o ostrvskoj reprezentaciji, koja uz neke Trapatonijeve modifikacije igra slično kao naši septembarski rivali, Škoti i Velšani.

"Bolji su od njih, posle Engleske, Irci su najbolji tim na ostrvu", uverava Branislav Ivanović.

Siniša Mihajlović će probati novu formaciju, najavio je 4 - 3 - 3, što praktično znači da bi Tošić i Lazar Marković ili Tadić po bokovima bili podrška Lekiću.

"Tokom meča ćemo probati još neke stvari, u drugom poluvremenu idemo sa tri napadača, ali bez klasičnog špica", objasnio je Mihajlović.

Zoran Tošić koji igra u odličnoj formi u Rusiji podseća da nam selekcije sa ostrva leže, mada smo sa Republikom Irskom retko igrali. Dobijali smo njihovu "braću", Severne Irce, ali je Trapatonijev tim značajno bolji.

Doduše, stižu oslabljeni, nema Kina, Dafa, Dana, Šaj Given se oprostio. Takođe odlični Kevin Dojl i Daron Gibson propuštaju meč, pa slobodno možemo reći da je u pitanju rezervni sastav Republike Irske.

Ideja italijanskog stručnjaka je da protiv Srbije vidi da li neko drugi može da pomogne timu u predstojećim kvalifikacijama.

Mihajlović nije otkrio sastav, ali bi trebalo da počnu:

Stojković,
Ivanović, Biševac, Subotić, Kolarov,
Kuzmanović, Ignjovski, Đuričić,
Tošić, Tadić (Lazar Marković), Lekić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: