Nazad

Milojević: Ima još mnogo prostora za napredak

Izvor: Politika, OK Radio - Nacionalni sport - Sreda 17.07.2019 - 13:05

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa u revanšu igrala bolje nego u prvom duelu sa Suduvom, ali da je najvažnije da je prošla dalje.

„Bolje nego u prvoj utakmici, zasluženo smo prošli
„Bolje nego u prvoj utakmici, zasluženo smo prošli. Ima mnogo prostora za napredak i polako ulazimo u takmičarski ritam. Potrebne su nam takmičarske utakmice, kreće prvenstvo i bićemo bolji”, rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Beogradu.
 
Zvezda se plasirala u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je u revanšu pobedila Suduvu sa 2:1, a posle 0:0 u prvoj utakmici.
 
„Čestitao bih igračima jer nije bilo lako igrati sa igračem manje od 65. minuta. Moglo je da bude ubedljivije. Imali smo lepe šanse da damo treći gol i budemo mirniji. Imali smo stativu, pa drugu, oni prečku... Jako je bitno što smo prošli u drugo kolo”, kazao je Milojević, javlja Beta.
 
Pohvalno je govorio o Suduvi, za koju je rekao da „nije naivna ekipa”.
 
Naredni protivnik Crvene zvezde biće HJK Helsinki iz Finske.
 
„Nisam gledao Helsinki. Za mene je to bila zabranjena tema. Neće se pričati o Helsinkiju jer se spremamo za utakmicu sa Javorom. Možda neko sa strane gleda drugačije, ali ja želim da igrači budu koncentrisani na narednu utakmicu. Spremićemo se za Helsinki, imamo dovoljno vremena, da budemo bolji nego što smo bili”, rekao je Milojević.
 
Zvezda će u subotu igrati protiv Javora na početku Superlige Srbije, dok je duel sa Helsinkijem na programu u sredu sledeće nedelje.
 
Bilo je mučno, Slavickasu želim brz oporavak
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević poželeo je igraču Suduve Vaidasu Slavickasu brz oporavak, da što pre ponovo bude na terenu i dodao da je i Marko Gobeljić u „psihičkom rastrojstvu”.
 
„Želim da se izvinim u ime kluba, stručnog štaba i igrača. Bio je stvarno nesrećan start, znate i sami šta se dogodilo. Ne znam koje reči mogu da upotrebim osim da poželim igraču brz oporavak i da što pre bude na terenu”, rekao je Milojević novinarima posle utakmice, javlja Beta.
 
Utakmicu je između ostalog obeležio i grub start Marka Gobeljića nad protivničkim fudbalerom kojem je slomljena noga.
 
„Bilo je veoma mučno. Gobeljić sigurno nije to želeo. I on je u psihičkom rastrojstvu. Izvinili smo se zajedno igračima Suduve u svlačionici”, rekao je Milojević.
 
Trener Suduve: Nadam se da će Gobeljić dobiti što veću kaznu
Trener Suduve Vladimir Čeburin čestitao je Crvenoj zvezdi na prolazu, ali i rekao da se nada da će njen fudbaler Marko Gobeljić dobiti veliku kaznu za težak start.
 
„Veoma tužno je to što se dogodilo. Nadam se da će igrač koji ga je napravio dobiti veliku, što dužu kaznu jer takav start jednostavno nije u redu. Ne kažem to zato što sam ljut jer igrač posle takve povrede neće moći da igra godinu ili dve, a možda i neće moći da nastavi profesionalnu karijeru”, rekao je Čeburin na konferenciji za novinare posle utakmice u Beogradu.
 
Suduva je završila učešće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, porazom ukupnim rezultatom 2:1 od Crvene zvezde.
 
Utakmicu je između ostalog obeležio i grub start Gobeljića nad protivničkim fudbalerom kojem je slomljena noga.
 
„Zvezda je zasluženo prošla. Razumemo koliko je naš protivnik jak, ali smo imali svoje šanse. Znali smo da će krenuti jako od samog početka, ali nažalost nismo uspeli da je sprečimo. Rano primljeni gol je negativno uticao na nas. Trudili smo se da igramo čak i posle drugog gola, ali nismo uspeli da ugrozimo njihov gol”, kazao je Čeburin, javlja Beta.
 
On je poželeo Zvezdi svu sreću u nastavku borbe za Ligu šampiona, dok će Suduva tražiti svoju priliku u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: