Nazad

Milojević: Pobeda protiv Napretka u čast jubileja

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Nacionalni sport - Nedelja 09.12.2018 - 12:30

Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan, zasluženo smo pobedili. Napredak treba da ima mnogo više bodova, ali vidimo se u plej-ofu - istakao je trener Crvene zvezde

27 godina od osvajanja titule u Tokiju FOTO: D. Ristić/OK Radio
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je večerašnja pobeda protiv Napretka prilog njegove ekipe proslavi 27 godina otkako je u Tokiju osvojena titula svetskog klupskog prvaka.
 
- U ime igrača, stručnog štaba i svoje ime, čestitam našem klubu veliki jubilej. Poznato je da smo na današnji dan, pre 27 godina, postali prvaci sveta u Tokiju. Zato neka ova pobeda bude naš prilog današnjem danu i proslavi svetske titule. Znaju momci da su to blistavi momenti u istoriji Crvene zvezde i želim im da u budućnosti mogu da kažu da su nešto slično napravili - rekao je Milojević posle utakmice.
 
Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras Napredak sa 3:0, u utakmici 20. kola Super lige Srbije, u poslednjoj na svom terenu u jesenjem delu sezone.
 
- Dobro smo igrali u prvom poluvremenu i imali smo mnogo šansi. Mogli smo da postignemo još neki gol... I onda je Alivodić u finišu poluvremena bio sam u opasnoj poziciji i na to smo skretali pažnju igračima, da Napredak u svakom trenutku može da napravi problem. U drugom delu su oni pokušavali da kontrolišu igru, znali smo da je to njihov način igre, sa dobrom sredinom i brzim bokovima - naveo je Milojević.
 
On je rekao da je njegovoj ekipi malo olakšala posao povreda Ibrahima Ndiajea, ali da se nada da fudbaler Napretka nije ozbiljnije povređen.
 
- Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan, zasluženo smo pobedili. Napredak treba da ima mnogo više bodova, ali vidimo se u plej-ofu - dodao je trener Zvezde.
 
Zvezda je pobedila u svih 10 prvenstvenih utakmica ove sezone na stadionu "Rajko Mitić".
 
- To je statistika, cilj nam je uvek da pobedimo i kod kuće i u gostima. Nekad uspemo, nekad ne, uvek je lepo kada pobedimo. Drago mi je zbog tog podatka - rekao je Milojević.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: