Nazad

Milosavljević ostaje crno-beli!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 04.07.2012 - 14:19

Snažni bek produžio ugovor sa Partizanom mt:s do leta 2014, čime je stavljena tačka na spekulacije o njegovom odlasku.

Dragan Milosavljević (23 godine, 198 cm) doveden je u Partizan kao kandidat za "A" reprezentaciju, tokom dve sezone nije se pokazao baš kao pun pogodak, ali će dobiti još jednu šansu da pokaže šta zna.

Agencija Beobasket saopštila je u sredu da je Milosavljević produžio vernost crno-belima, čime je i zvanično počelo rešavanje statusa dosadašnjih prvotimaca.

S obzirom na najavljene odlaske veterana Petra Božića i Dušana Kecmana, nije teško zaključiti da Duško Vujošević vidi Milosavljevića kao igrača koji će iskustvom i solidnim prisustvom u odbrani davati ravnotežu na poziciji "dvojke" u odnosu na mlade Danila Anđušića i Bogdana Bogdanovića.

Milosavljević je pre Partizana mt:s igrao za Radnički iz Kragujevca i Napredak. Bio je član mlade reprezentacije Srbije, a u "ličnoj karti" ima i zvanje MVP igrača srpskog prvenstva.

Sa crno-belima je prethodnih sezona osvojio pet trofeja. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: