Nazad

Milošević: Dvomeč sa Moldeom određuje sezonu Partizana VIDEO

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Sreda 21.08.2019 - 14:39

Savo Milošević trener fudbalera Partizana na konferenciji za medije pred dvomeč sa Moldeom istakao je da je ekipa uradila sjajan posao u prethodnih 5 meseci.

Utakmica će se igrati pred praznim tribinama
Dvomeč sa Moldeom je veoma važan za Partizan, a kako je istakao Savo Milošević, taj dvomeč može u potpunosti da odredi dalji tok sezone crno-belih.
 
"Došle su dve utakmice koje mogu u mnogome da odrede sudbinu Partizana u narednom periodu. Komplikovano je kada imate dve utakmice koje upravo takvu težinu imaju, a sa druge strane ova ekipa je u prethodnih pet meseci uradila toliko dobrih stvari da sve to može da se gleda drugačijim očima posle samo dve utakmice", istakao je Savo Milošević.
 
Bojan Ostojić se povredio u meču protiv Malatije i on je pod znakom pitanja za Molde, a Milošević je istakao da je još nekoliko fudbalera u sličnoj situaciji.
 
"Ono što želim da poručim jeste da bez obzira na ishod ove dve utakmice, život mora da se nastavi. Formirali smo odličan tim i možemo mnogo. Ono što je za sutrašnju utakmicu najvažnije jeste da su praktično svi spremni osim Ostojića i još nekoliko fudbalera, ali ćemo brzo saznati ko će biti spreman, a ko ne", dodao je Milošević.
 
Ipak, sačeaće se još malo sa konačnom odlukom...
 
"Neophodni su nam potpuno fizički spremni igrači zbog dobre agresije, discipline i koncentracije, ali sačekaćemo današnji trening kako bismo doneli konačnu odluku"
 
Partizan i Molde se sastaju u četvrtak od 21 čas, a utakmica će se igrati pred praznim tribinama.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: